Otteluraportti

Takaisin

Kausi 2004-05 (alkusarja)

To 02.09.2004 klo 21:45

Wirta Stars

Mighty Cops

6 (0-3, 3-2, 3-1) 6


WIRTA STARS HETI PISTEEN MAKUUN!
(Julkaistu: 04.09.2004 - klo 20:49)

Maailman huonoimmaksikin joukkueeksi "kehutun" Wirta Starsin kausi alkoi totutusta poikkeavalla tavalla, kun kauden avausottelussa Mighty Copsia vastaan joukkue taisteli itselleen tasapelin 6-6. Peli alkoi Starsin painostuksella, mutta erän puolivälin jälkeen ote siirtyi poliiseille, ja he tekivät 3 maalia alle minuutissa. Toisessa erässä vihdoin ajassa 06:50 Starsin Mikkonen onnistui ja joukkueen peli hieman vapautui. Maaleja tehtiin lähes vuorotahtiin, ja viimeiseen erään lähdettiin Copsin 5-3 johdossa. Kolmannen erän pikamaalilla (ajassa 0.28) peli näytti jo ratkeavan Copsille, mutta Starsin Kvistin kavennettua alivoimalla, joukkue syttyi jälleen taistelemaan ja se tuottikin tulosta tasoituksen merkeissä. Ottelun viimeisillä minuuteilla Mighty Cops painosti ja oli lähellä voittoa, mutta Korpela Starsin maalilla kesti hienosti.

Peli ei tyypilliseen Starsin tapaan ollut mitään kaunista katsottavaa mutta taidon ja järjen korvaa joukkueessa hillitön yritys ja hyvä henki. Toisaalta harjoittelemattomuus näkyi epävarmuutena ja lukuisina ohilaukauksina. Joukkueesta voidaan tehopelaajina mainita kuitenkin tehot 3+2 iskenyt Mikkosen Hannu, sekä 2+1 tehoilla hyvin viivasta ampunut jäähykuningas Hostikka, jonka sarakkeeseen merkittiin myös "ne tavalliset" 2 rangaistusta. Myös Korsun Jake kuului onnistujiin kolmella syötöllään. Korpela maalissa venyi kiekon eteen 23 kertaa.

Pukukopissa oli kuitenkin pisteestä huolimatta oudon hiljaista kun himovittuilija Koskela on muuttanut stadiin puutarhahommiin, mutta eiköhän Japokin johonkin peliin saada mukaan...


Näytä tilastot  Ottelutilastot:
Kommentoi


- Ei kuvia pelistä!