Otteluraportti

Takaisin

Kausi 2004-05 (alkusarja)

Ma 01.11.2004 klo 21:30

Wirta Stars

Legenda

8 (3-0, 2-1, 3-1) 2


Starsille kuuden maalin voitto!
(Julkaistu: 02.11.2004 - klo 18:27)

8-2 ! Siinä aika tyypilliset numerot Starsin otteluissa. Yleensä vain voittaja on ollut aivan joku muu. Tällä kertaa kuitenkin joukkue innostui maalintekoon peräti 7 eri ratkaisijan avulla. Ottelusta puuttui Starsin paras maalintekijä Mikkosen Hannu, joten oli jo aikakin saada uusia nimiä maalipörssiin.

Peli oli alusta saakka erittäin hyvin Starsin hallussa, avausmaalin tullessa jo ajassa 0.35 Korsun Jaken siniviiva-laukauksella. 1. erä oli melko vauhdikasta peliä, jossa molemmilla oli paikkansa, mutta vain Stars onnistui maalinteossa, seuraavista maaleista vastasivat Jukka Voutilainen ja Pekka Niiranen.

Toinen erä oli hyvin samanlainen. Mikko Korsu vei Starsin jo 4-0 johtoon ennen kuin Legenda onnistui kavennuksessaan. Maalintekijänä Kivelä. Ottelun lopullinen ratkaisu oli kuitenkin Starsin alivoimamaali ajassa 28.43, josta vastasi jälleen Korsun Mikko. Samalla Mikko esitti kauden komeimmat tuuletukset, joilla varmaan pääsisi johonkin TOP 5:een.

Liekö kunnon pettäminen syynä, mutta ottelun loppu oli sitten hieman kuumempaa vääntöä. Pieniä rikkeitä ja tönimisiä tilanteiden jälkeen oli puolin ja toisin. Tuloksena oli kolmannessa erässä peräti 3 ylivoimamaalia joista 2 Starsille ja 1 Legendalle. Maalivahti Mikko Korpela pelasi jälleen varmasti koko ottelun. Torjuntoja kertyi 27 kpl vastustajan 30 torjuntaa vastaan. Puolustus auttoi lisäksi hyvin pitämällä Legendan poissa parhailta maalintekopaikoilta. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin sanottava, että Legenda oli heikentynyt viime vuodesta jonkin verran. Ilmeisesti joukkueen entisiä pelureita on sarjassa tulossa vielä vastaan muissa joukkueissa.

No, tästä on hyvä jatkaa! Seuraavaan peliin valmistautuminen aloitetaan muuten ottelua edeltävänä päivänä nestetankkauksella Suomi-Venäjä pelissä.


Näytä tilastot  Ottelutilastot:
Kommentoi


- Ei kuvia pelistä!