uutinen

Takaisin
Kaakon Talviklassikko pelattiin Miehikkälässä!
(Julkaistu: 07.02.2017 - klo 12:07)
Ulkojäät 2017: "Porukkaa on kuin Pelimannipäivillä."

Lauantaina 28.1. Miehikkälässä järjestettiin harvinaislaatuinen tapahtuma, kun Miehikkälän kaukalon jäällä kohtasivat jääkiekon merkeissä Virojoki Stars ja HC Karhukopla Haminasta. Paikalle oli saapunut runsaslukuinen yleisö, joten paikallaan oli vanha miehikkäläläinen sanonta: "Porukkaa on kuin Pelimannipäivillä." Paikalla ollut koululaisten makkaranpaistopiste sai varmasti hyvän lisän luokkaretkikassaansa. Varovaisten huhujen perusteella yleisöä olisi ollut jopa sata henkeä.

Ulkojäät 2017 Miehikkälän kaukalossa.

Kelien suhteen epävarmalta näyttänyt tapahtuma saatiin vietyä hienosti läpi ja jää kesti kohtalaisen hyvänä koko pelin ajan, kiitos edellisyönä pikkupakkasessa urakoineen jäädytysryhmän. Tosin jää oli todella pehmeä, tehden luistelusta rankkaa ja kiekonhallinnasta haastavaa. Onneksi kuntokiekkojoukkueissa pelaajien kunto on tunnetusti rautaa ja kiekonkäsittelytaidot hipovat maailman huippujen tasoa.

Ulkojäät 2017 Miehikkälän kaukalossa.

Itse pelissä HC Karhukopla vei voiton lukemin 5-3 vaikka peli olikin osittain lievää Stars hallintaa. Mutta tehdyt maalit ratkaisevat eikä maalipaikat. Syyt ja syylliset kotijoukkueen tappioon löytyivät varmasti saunan lauteilla pelin jälkeen. Tapahtuma oli kaikin puolin onnistunut ja tullaan varmasti järjestämään myös tulevina talvina.

Suuret kiitokset kaikille paikalla olleille sekä tietysti talkooporukalle ja yhteistyökumppaneille (Miehikkälän Kunta, Auto- ja Konehuolto Krouvi, Forest Rikkola ja Karhunpalvelus).


Kommentoi